Anggota Awal

Posted: October 22, 2007 by mbah admin in Biodata Kita
Tags: , , , , ,

Ini daftar cah-cah yg hadir saat digelarnya ajang Temu Kangen ngiras Halal bi Halal, tgl 15 Okt 2007 :

  1. Handik Widodo (Srunthul) beserta Nyonya,    Jl.S.Parman, Kav. 3, Slipi-Jakbar; 08121041009
  2. Rudi Kurnianto (Mbelur), Jl. Kapi Gaba X A/59, Malang; 081330628770
  3. Urip Widodo (Jireng), Jl. Kawi 7A Pare; 03547002200
  4. Imam Bayu W. , Jl. Salak No 25; 085233608436
  5. Gatot Bambang S. , Griyo Taman Asri FF/02 Taman, Sepanjang ; 0815876737
  6. Siswo S., Jl. Lumba-Lumba 32 Malang ; 08121725007
  7. Tony Widyanto (Pak Dokter), Mejono – Plemahan; 08125911523
  8. Arif Sugiharto (Dadok’s), Kutisari Indah Selatan VIII/7 Sby; 08157940728
  9. Agus H. (Gondhezz), Jl. By Pass Nusa Dua Gg. Taman Anyar 7B Denpasar ; 085936103988
  10. Anton Suyono, Jl. Barito 04 Bendo, Pare ; 0354394283
  11. Suwito, Jl. Gresikan No. 17 Pare ; 0354394569
  12. Iwan M. (Hunter), Jl. Sakura 8 Pare ; 08125927497
  13. Yusanto Pribadi (Jayus), Jl. Pahlawan 154 Pare ; 081334783743
  14. Dedy (The-Mo), Jl.  Bengkok Pare ; 03547027000
  15. Fendi Purnama Adi (Lipenk), Jl. Bunga Anyelir 11 Malang ; 08990306886
  16. Sonny Rasdianto (B-Door’s), Griya Saka Permai, Jl. Yudhistira B-17 Plumbon, Ngaglik, Sleman, DIY; 081328840304
  17. Sukopriono, Perum Jenggolo Indah II A-5 Gogorante, Kdr ; 03547003377
  18. Catur Wibawa (Chaweq), Perum Villa Nusa Indah 3 KD 4/9 Bojong Kulur, Gunung Putri, Bogor 16969 ; 081310603079
  19. Bayu Surya Putra, Gg. Kopla’an
  20. Wahyu Wibowo (Tumiz), Jl. Grinting III/29 Jakarta ; 081586201007
  21. Setyo Andrianto (Libot), Griya Kebonagung 2, H1-03 Sukodono, Sidoarjo ; 0811326787; 0318833912
  22. Hermawan Panca H. (Kenthoes), Rumah Internet AMOLE Pare ; 08125223629
  23. Culun
  24. Jumawan (Jemblink)
  25. KENDHIXS (Andi Kristanto),Griya Citra Sukapura, No 7
    Jl Mengger – Sukapura, Bandung, Parahyangan; 081 709 8688

Mohon dilengkapi/diingatkan nama yg belum terdaftar di atas…

Juga kalo ada kesalahan pengetikan data, silakan kasih reply utk koreksi…

Bagi konco-konco lain yg waktu itu uzur tidak bisa datang,…silakan masuk bergabung. Karena disini tidak ada pembatasan keanggotaan, pokoke…bagi mereka yg merasa pernah ikut nyangkruk dan bergaul bersama di era-era Rock Bergema (he..he…)…monggo …

Comments
  1. Allison says:

    Great site! I am loving it!! Will come back again.

    I am taking your feeds also.

  2. qcxqbayh says:

    Hi, I just registered on this forum and it’s amazing!
    angielski

  3. bambang says:

    ckckck…lucu..hehehh siip deh.

  4. kenthoes says:

    wakakak ….
    arek`e 94 utem yo`an ….
    untk mas sony … sory kegiatan penuh, janjian ketemuan, gak iso tlus…
    pak ketua yo sibuk pertandingan bulutangkis 17`an (mau gantiin markis kido)
    utk kuantitas warnet di pare, emang trus bertambah, tapi AMOLE tetap exist (soale utang`e gung lubnas dab …qiqiqi).

    mas caplin, semoga tetep licek dan imoet, aku yo tambah imoet kok ..
    mas sarju … rak nek MM meneh ….(wakakak…)
    Ngancrit (irfan) ojob`e bar babaran nek pare, tapi ketok`e arek`e wes mbalik nek Timor Leste meneh … (melok rezim Ramos Horta)…
    Ganesh,….. unpredictable guys … sek dadi subtitued nek rasap pak … tapi wes mbangun omah nek samping`e ebes`e.. tapi sing marahi bingung, arek`e lek mangan bakso didekek kulkas disik …

    Viva parekita…. Buat mas2 93 ato yg diatasnya dan adik2 95 dan yg dibawahnya, anggaplah kota pare bener2 sebagai kota PAleREnan…… selllllooooow pooll .

  5. inot says:

    Alhamdulillah…parekita wis rame..untuk orang pare yang belum komentar, tolong ikut meramaikan..memberi saran..sa ora2ne iso ngilangi stress,…inget pare keno nggo tombo sepi…

  6. Anang Pramono (caplin) says:

    ass wr wb
    Alhamdulillah…temen2..nongol dan ingat serta mampu bersilaturahmi di komunitas ini.
    kalo temen SMA,kayak zarjoe..pasti inget….hehehehe
    temen yg lain,insyaAlloh satu kelas aku ingat semua kok…
    soal nasib,…Alhamdulillah kita hanya bisa berencana,takdir yg menentukan Alloh…bukan begitu????
    oya.monggo profil temen2 yg kita kenal kita publish di sini ya…
    Aku di ym: triplehulwa
    Hp : 081330551398

  7. Zarjoe says:

    wa’alaikumsalam
    matur nuwun mas caplin, do’anya cos pleng..(kayak obat)
    wah awakmu masih apal karo konco ternyata…benul sekali prend.. aku ndisik fis3, wah awakmu dadi wong gedongan yoo.. saiki, dadi dosen… kok yooo isooooo…
    sopo ngerti kabare andi “tobil” tegowangi, ganesh, cah SMU 2 lulusan 94… infonya?

  8. sonny bdoor says:

    tus..ndek pare koq warnete smkn buanyak..haha..kl dah gitu pake sistem hukum rimba tuh..”yg kuat yg menang”..ayo..dukung kentus!!!hehehhe…

  9. sonny bdoor says:

    kentus sampai sekarang msh tetep gendut koq..ya kwi mau, kakean makan telur…hehehe

  10. duniamascha says:

    walekomsalam mas Caplin,
    hehehe lak sampeyan sik eling ambek si sarju, ngancrit mestine sampeyan sik eling ambek kenthus. areke ndisik gendut, ireng, gagah, perkasa, jantan dll …
    saiki areke dadi juragan endog ambek juragan warnet (warnet amole) nduk pare
    tul gak thus ???

  11. Anang Pramono ( Caplin ) says:

    assalamu’alaikum wr wb
    lama gak ngunjungi komunitas iki,jadi kangen…
    semoga Alloh senantiasa memberi kekuatan untuk seluruh komunitas iki,biar guyup rukun,sukses semua.
    sepertine ada beberapa nama lagi yg tak kenali di forum ini.Mungkin Zarjoe (carda K),insyaAlloh dia temen sekelasku waktu SMA2 (fis 3)….(anak buahe Sunardi Acong…Ketua Kelas,Pak Harahap,Wali Kelase..),ada lagi nama yg kesebut,Ngancrit….mudah2an dia itu Ervan,Gedangsewu…Dia temen SMA ku waktu kelas 1/6…..
    Waduh gimana kabar kalian?lama ya gak sambung silaturahmi…Semoga di reuni nanti bisa sama2 hadir
    Semoga pula kita bisa saling memberi manfaat..!!! Amin
    Wassalam

    Anang Pramono ( Caplin )

    Yayasan Pendidikan Muhammadiyah Surabaya
    Staff Pengajar D3 Swastika Prima,Surabaya
    Staff pengajar D3 Akpar Untag,Surabaya
    Staff Pengajar SMK Komputer,Untag Surabaya

  12. duniamascha says:

    hahahah … mbelur sing gak2 ae sing di omongno … saiki areke nduk endi yo pak ?
    idolane idah, oyot dll …
    ju .. mbah admine lagi kubam saiki , raiso mikir opo2 ….yo gak mbah

  13. mbeloer says:

    waduh Ju arek2 koyok e wis lali carane dadi artis kabeh he he, opo maneh Chawexx, dewek e trauma potone di edit dadi bugil he he masalahe jaman ndhisik ono salah siji cewek kalo kentekan poto dewe`e gawe potone chawek trus di edit dadi gawe jilbab wis beres gak perlu afdruk maneh, ngoten mascha ?

  14. zarjoe says:

    oke… pek
    kanggo kabeh komunitas erap…
    aku punya usul, piye lak anggotane karo konco-konco pare kabeh seng sering nimbrung neng blog iki… podo kirim potone seng paling gres….soale wes podo lali kabeh….
    mungkin mbah admin iso memfasilitasi…
    suwun….

  15. yoyok says:

    Koyoke sing neng website parekita akeh arek Alumni SMP 1 Pare lulusan ’90 / SMA 2 Pare angkatan Lulus ’93 sing mangkale neng nggone Dadox.
    Ono ora sing SMP 1 Lulusan ’92 …. cuman Eli plenting ae sing wis disebutno…
    Salam kenal kabeh ae yo…

  16. kenthoes says:

    salamolekum ju …!!

    piye pek kabarmu…
    sek wah we nek ngawi sik sok ngerti gapuro sing mok oret2 kae no ..?
    ngancrit yo tas babaran bojone.
    babaran nek kene kok, tapi dewek`e sik domosili nek east timor ….

    ju, ada acara reuni neh …
    coba lihat di materi laen di blog ini ..
    kapan we moleh ..?

  17. duniamascha says:

    joe, aku mari nimbang awak, 79 hare :((
    ojobku ??? hehehh itu cerita laa ju …
    merdeka

  18. Zarjoe says:

    to..cwq
    kabarku apik-apik wae..boss
    saiki aku neng kuto ngawi,lak awakmu pergi ngulon pasti nglewati omahku.. whek
    bobotmu saiki piro..??? opo jek kuru nyeyet koyok ndisek..trus ojobmu sopo?? opo pacarmu disek kae, anakmu piro..???
    kabare kenthus habis berbahagia punya momongan yooo
    thanks…
    salam kanggo cah “PARE” kabeh, jayalah pare selalu…

  19. duniamascha says:

    wahahah …walekom salam mas sarju …
    piye kabarmu jess ???
    iki cwq kangmas-e kenthus ….
    posisimu nduk endhi saiki pak ???

  20. carda kurniawan (Zarjoe) says:

    Assalamu’alaikum Wr. Wb
    Alhamdulillah hirobbil ‘alamin, aku iso nemokne Blog iki…..mbelur… kenthus…. aku wes suwi gak ketemu kero awakmu,… saiki awakmu wes sukses yoo.., dadi pengusaha, bintang plem,piye kabare erap….????
    wassalamu’alaikum Wr. Wb

  21. phrimo says:

    Lho Mbh Admin ki dhulurku tho ?
    yo wes ndang emailen neng alamatku photone !
    Aq ben eruh dhulurku seng ndhi…..
    ganteng po elek….wakaakaakk..

  22. duniamascha says:

    hohohoho omawek kasalip lagi deh😀

  23. mbah admin says:

    mbake Elka jenenge Dian, anake siji…lanang. sak umuran karo anakku..de’e sak iki kerjo nang FIF Probolinggo, ojobe dosen Brawijaya.

  24. duniamascha says:

    walaaaaah malah reuni keluarga mbah rameli ….
    lim mbake si elka kae jenenge sopo ?? anake wes piro ??? kelingan jaman ndisik kae …wakakakakak

  25. mbah admin says:

    Halo Mas Phrimo (alias Mas Koko, lek gak salah..)
    wah awake dewe iki termasuk tunggal Mbah, putune Mbah Rameli…
    Sukses selalu dg usahanya..tambah rame rek shooting manten-nya..

  26. duniamascha says:

    wekekeke … yg diatas itu pak rory patinasarani tah ??? hohohoh …. temen tah anake pak dokter kae ??? yokopo kabare jess ??

    buat phrimo … awak setuju ae jess

  27. Phrimo says:

    Aq pengen blog iki jadi benar2 terkenal di kota Pare kita sendiri… Ben arek2 pinter2 kabeh.Lek iso pasang sticker alamat blog iki neng Warnet2..
    Setuju gk..!

  28. zhyrenx says:

    wah iki mas rory yang mana ya apa yang purtane dokter mudiono kuwi tah, piye kabare, tinggal dimana sekarang? anake wis piro

  29. rory says:

    Peeh nang kene kabeh to cah cah iki.. Yek opo kabare pak …

  30. Mardiato says:

    Aku bocah pare tulen, tapi kok nggak kenal ama nama – nama yang disebutin diatas ya !
    nama blognya sebaiknya diganti dengan http://www.pareku.wordpress.com ……he3 bcanda masss !
    klo gitu salam kenal aja mas!

  31. mbah admin says:

    Wah iki nak Srunthul (Ari Sigit) yo wis absen. Matur suwun rawuhe…ayo ayo sopo meneh putune Mbah sing rung absen ki ?
    BAD BOYS ?? Keren juga tuh jaman dulu..

  32. Srunthul says:

    klo bicara pare,adalah tempat aku sekolah waktu SMP ampe SMA,bnyak crita waktu SMP baik kesel maupun seneng ( aku 3 tahun SMP sak kelas trus karo mbelor ampe bosen hehehe)bnyak crita dari mulai mbolos nonton studen show ampe nabrak arek muhamadyah,ngintip cewek ganti,ampe nguber cewek idola pada saat itu,trakir ada orang namanya mamek alias slamet(ancur bgt neh orang ) yang skr ga tau dmana,trus lanjut SMA bru tuh pisah ama temen2 SMP tapi tetep berlanjut dalam naungan BAD BOYS (yg sepatuku ampe di gambari karo lipeng )ini smua dapet buat critaku ampe nanti dan gak akan lupa…….sukses temen2 SMP dan SMA ku…..

  33. sonny b'door says:

    FIKA tu keponakane ely plenthing..fika tu anake pak jarkasi dab…aku yo dapat info dr plenting soal kwi..

  34. mbeloer says:

    kenthus iki sebuah fenomena mbah, lha lek ngomongne arep dadi trend setter tak pikir muncul-tenggelam kok. iki sekilas cuplikan biografine, naliko jaman kanak2 dewek e wis main sinetron, aku lali judul e pokok konon SBY ngefans berat, lha pada masa iku potongan rambut model kiplik (jenenge tokoh sing di peran e)ngetop berat, terus main musik wong telu melu grup tofu, iku karena kedua personelnya menghormati kl kenthus berasal dari kota tahu, eh lha kok metu, terus akhir dekade `90 an jaman arek2 genjrang-genjreng kenthus wis main basket, iki satu2nya kiprah kenthus sing mendunia, cuma sayang dia tetap rendah hati gak gelem gawe jeneng kenthus, tp shaquille o`neal, frustasi peran serius dewek e diajak tukul main empat mata, saranku Thus , sebetulnya jangan pake nama laen untuk tenar tetep aelah kenthus yo KENTHUS…aku sik duwe tanda tanganmu kok…..

  35. mbeloer says:

    nang forum iki sekaligus ajang deklarasi kalo ada perubahan status atau keinginan yang cukup kuat untuk berganti pasangan, kelamin,tanggal lahir, nama, tolong mbok yo`o woro2 nang kene pisan rek.
    Den mas dokter opo sik pengen nambah anak mbarep soko obsesi masa lalu ? aku durung ndelok coretane arek kepung, baik sing koyok ari sigit utowo sing jenenge bazori

  36. mbah admin says:

    Iki ono info terbaru : (durung metu nduk infotainment ndi ae..)
    Mas Tumis bakal mengakhiri masa lajangnya dg menikahi seorang gadis bernama Fika (lengkapnya blm tau…)
    Pada tgl 6 Januari 2007 nanti..
    Dadi lek konco2 gak oleh undangan, iki minongko pemberitahuan massal.

  37. mbah admin says:

    Oalah iki nak Mbelur wis mecungul..syukurlah. Soal piro bobote Mbah saiki, ora tak jwb lewat sms, neng kene ae…ben ruh kabeh. Mbah iku kisarane 53-56 kg,dadi lek Mbelur lan Gatho yo sakmono, iku wes termasuk klebu grup KECENG JAYA.

    Omong2 bener tho sing dadi Pepi iku Kenthus ??
    Hebat yo dhek-e iso mbagi wektu..yo syuting, jogo warnet, pengusaha sukses-lah …

  38. mbeloer says:

    mbah iki putune absen, mbah iki wis tuwek jo kereng2 po`o, aku pengen ngerti bobote mpian saiki piro ? (tapi di sms ae, sungkan karo chawex, bedor, inot he he) mbah soale ketokane sing sik sak kelas saiki aku, mpian karo gatho, kenthus lek akeh job tambahan mbok di ajak2 koncone, mosok kalah karo pabrik cuka apel, ojo gaya tok thus, mentang2 mlebu tipi bareng tukul,jeneng kenthus diganti pepi….

  39. mbah admin says:

    Weleh..weleh mulai rame ki pengunjunge…pak dokter, sakjane Mbah iki wis sms kabeh cah-cah sing daftare enek ning Buku Hadir Halal bihalal…yo mungkin mrk belum sempat,atau malah blm tau gimana cara berkunjung ke blog ini. Tugas sampeyan kabeh mbantu yo…
    Bu Isrok msh spt yg dulu, tetep SINGLE lho…infone beliau mengambil anak asuh.
    Iki Mbah malah ngenteni mas Mbelur, sing oprak2 kongkon gawe blog, tp kok malah rung sambang ki piye..

  40. gatho says:

    Yo ngono rek…ben enek manfaat-e dadi dokter. ga percuma koyok mbak sum,ndemo,mbelur ndongakne iso dadi dokter. Eling ga Not, wektu ning jojoran perintis, mojo tegal trus gubeng jaya sempat di-enekne istigosah kubro ben iso cepet lulus dadi dokter. iku yo andile arek-arek. Lak yo ngono tho Lur, Mo, mbak sum…?!
    Memang sudah diprediksi pada akhirnya ambil spesialis Obgyn karena sejak di SMP/SMA hobby-nya ya mengarah ke situ, maksud-te?!
    Sorry thus sampe skrg blm upload photo2 wkt lebaran kmrn, back up CD ada di Gibazory. Baz…ndang di upload !!!

  41. Inot says:

    Mbah Admin, jare wis rame ternyata koq sepi. Podo ning ndi-ae arek-arek iki?!
    Aku mbedhunduk ngene arek-arek kudhu muncul lho yo….he3X
    Yen tak pikir-pikir aku kelingan masa-masa di SMA, eh…pie khabare Bu Isrok?! ada yang pada tau khabare beliau?!
    Dulur lanang sing nggantheng dhewe, Li-penk sik urip tha?! krungu2 dari infotainment kog wis married maneh. Opo bener?
    Satu lagi, lek sampeyan kabeh duwe masalah kesehatan, loro ga waras-waras, stress ga mari-mari (iki penyakite Mbelur), gatelen (penyakite Ndemo), ejakulasi dini, DE (ngerti ra…?!, iku lho sing ga iso ngadek kunam-e) lan sak pinunggalanne iso konsultasi ga perlu isin-isin. Lek terlalu private iso telp, SMS, e-mail. Gratis bes….mumpung enek program promo sampe akhir taon.
    Wis yo dulur….suwun. MERDEKA!!!!

  42. kenthus says:

    mas bedhor ….. yg megadeth banget ….
    wakakakak …… yg gak punya temen u/ nonton megadeth ….. waduh kecian deh…. lek gak duwe konco percoyo pek, ….. tp lek gak duwe fulus …. wah kaspo to …..
    opo mergo rak oleh karo ojob ta?????
    pak, mau tanya ….. gitar`e mustaine opo sik jackson ?????
    enek gak sing merk`e arya pro??? soale tau pek,”megadeth” maen nek malang, gitare “garenk friedman” arya pro bos ……. (“symphoni of masturbation” ….. ) bar maen kramas pek …..
    wakakakak ……
    nb: photo2 nya mbah admin tlg pak gatho di hubungi utk di upload di sini to …..

  43. mbah admin says:

    He..he..berarti Mbah Admin iki termasuk tua yang dewasa ya….he..hee…
    Oiyo..salam juga buat sedulur kita Mas Iyut Gareng, mbah kangen-e nak…(o iyo mas Bedor, mbah biyen yo tau karo Nak Gareng bawain “Symphony of Destruction”-nya Megadeth di Malang)…lek gak salah, waktu iku malah nyilih gitar sampeyan he..he…

  44. sonny bedoor says:

    bicara soal megadeth,jd inget sm gareng.dulu pernah mangung di GOR UPN YK bawain lagune megadeth…dl grupku itu satu2nya band jogja yg bawain megadeth..megadeth tu gwe banget gitcu loh..hahahaha…(dian sastro banget). sampe vokalisku jenenge diganti yongki mustaine..hehe..protes bt mbah admin, kita tu blm tua, tapi dewasa…itulah kesalahan bangsa ini dlm mengenali proses hidup..soko cah cilik, gede trus tuo…jd gkda masa dewasane…usia dewasa adlah umur 25-45thn…gt mbah admin..hehehe…nti kl umur 50-an itu baru kita masuk usia tua…oke mbah admin!!!!

  45. mbah admin says:

    mas sonny bedor : iyo kamis wingi Megadeth maen nduk Jkt, iki beritane http://www.okezone.com/index.php?option=com_content&task=view&id=56257&Itemid=50
    sayang, Mbah Admin wis tuwek, ra koyo biyen maneh..jane yo sik tetep pingin ndeleng ngono iku..

  46. sonny bedoor says:

    dab…yo jgn bakulan kabeh to..mbok ya ada kirin artikel budaya, kuliner, musik…etc
    nti kl kabeh bakulan jd bloger jual beli hehehe..
    jane di jkrt ada konser megadeth…pengen nonton gakda temen sm gakda fulussss…hehehe…

  47. mbah admin says:

    terima kasih atas usul rekan2. segera akan ditindaklanjuti, tp sabar yo cah..masalahe blog kita ini dikelola disamping kesibukan kita masing2 (gayane sok sibuk…) tp diusahakne memuaskan karepe kabeh…

  48. kenthus says:

    halo …. ono kenthus lhoooooo

  49. kenthus says:

    yah …… telah dibuka neh blognya
    mari2 …. yg mau urun rembuk …
    silahkan….. silahkan ….

    pak ketua (jireng) menyampaikan bahwa, cuka apel kalimasada ….. a/n mas budi pecok mau mendiversifikasi usahanya ….
    ada yg tertarik ….
    silahkan tinggalkan reply yaaaa…

  50. duniamascha says:

    usul pak moderator,
    gimana lak dikasih biodatanya yang lengkap … ben lak ngubungin bisa akrab ??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s