Mlaku-mlaku keliling kutho…

Posted: November 12, 2007 by mbah admin in Galeri Foto
Tags: , ,

Ini hasil mlaku-mlaku kemarin keliling kutho Pare, tapi ya itu …cuma dapet sedikit gambar. Keburu mendung, maklum Pare saat ini sudah musim hujan…terus anak ki rewel ae njaluk mulih. Minggu depan ditambahi maneh fotone…

Kencana Theaterkencana

 An-NuurMasjid An-Nuur

 menara An-Nuur

Comments
  1. kusnan says:

    Endhi jare ringin budho asri? ngapusi thok blog iki, memang nggone pas ndik tengahe kuto tp sing tak emani kok panggonan sekitar patung kui lo: Pesing ( sering nggae nguyuh paling padal kui tempat ibadah . ) kumuh mbarai di enggo ndekek rosok ane bakul , gag terawat, mugo2 enek sing peduli padal iki simbol asline warga pare. ck ck ck.

  2. kama2 jawaban says:

    buat mas kama..yg di trenggalek biar di trenggalek ,biarkan image pare tetap tersenyum dan ramah ,jgn di isi dgn image bokep..matur suwun.

  3. kama says:

    mas, tko trenggalek enek film bokep nyar, pye pare enk sing nggae neh po duk?
    nk enek aku oleh njaluk?

  4. malul chobais says:

    oi……kencana wis tutup lapo di poto gawe koleksi
    ta……. ,piye to arek-arek iki ra tau kirim kabar

  5. Anonymous says:

    lek Dhek Yudhi yo eroh tho..pol malahan….
    Oklah ! ndhang tak tindak lanjuti….

  6. sonny bdoors says:

    kl bisa poto human interest pak..melihat pare dari sudut persfektif yang lain. kliatane akan lbh menarik…tp mending poto itu di email dl ke parekita..soale resolusinya hrs disesuaikan dl.biar gk trll berat di kl di upload. oke..!!!

  7. mbah admin says:

    mas Phrimo, lek pingin kirim gambar2 Pare saiki matur suwun…sip banget iki. Mengingat reporter-e Parekita ki rodo dat-nyenggg…lek sempat thok lagi kerjo. Sampeyan iso email ke : bocah.pare@yahoo.com utowo datang langsung ke Warnet Amole menemui Bapak Kenthus,…utowo dolan langsung ae nang Rajawali Computer (nggene Dik Yudhi) Singgahan, eruh to ???

  8. zhyrenx says:

    paling gampang datang aja ke warnet amole temui mas kentus, biar diatur sama dia

  9. duniamascha says:

    mas phrimo .. kirim ae nag mbah admin .. cek’e dipasang ambek wonge

  10. Phrimo says:

    cah carane posting gmbr ki gek piye tjo ?
    gek aq diwarahi…
    kebetulan aq nduwe gmbr2 kutho Pare dino sak iki..
    Suwun sak dhurunge..

  11. Mardiant says:

    Inget dulu, Bioskop Kencana Ramai karena film nya di bintangi selly marchelina judulnya apa dulu ” Ranjang pengantin ” lupa … he 3x. Sekarang kok nggak ada Bioskop dipare ya ? Bagi para investor tak himbau untuk buka bioskop di pare! punya propek yang cerah ! ya klo nggak sih kayaknya nyusul kaya Kencana ama Sentral

  12. mbah admin says:

    mas chaweq dan mas mbeloer…tenang..elek-elek ki Mbah yo ngerti kabar2 soko njero pendopo Katang. Bener, Badas saiki dadi kecamatan anyar…lepas soko Kecamatan Pare. Kecamatan Badas terdiri dari 8 desa, yaitu : Canggu, Lamong, Bringin, Sekoto, Tunglur, Krecek, Blaru, dan Badas.
    Dadi Kecamatan Pare saiki cuma terdiri dari 10 desa tok.
    Mbah Admin melaporkan utk Reportase Malam ini…

  13. sonny bdoors says:

    buat mas seika araya sy punya motor tua merk AJS..kl mau silahkan hub. adikku tony kenyot no. 085233373114

  14. mbeloer says:

    kapok kowe mbah, kudu ngerti urusan politik,,, he he

  15. mas cwq says:

    kabar2-e saiki Bada dadi Kecamatan yo ?? metu soko kecamatan Pare ??? pliiss mbah admin di confirm

    • kama says:

      oyi ucul tko pare, cz aku wong tunglur cuman nk ditakoni aku tetep ngaku pare cz nk ngaku badas akeh sing gk eroh, jo meneh badas wong gurah, puncu, yo ngakune pare

  16. seika araya says:

    piye kabare ERAP,saiki aku golek spd mtr antik koyok BSA,NORTON opo dulur PARE ono sing duwe lan di DOL.Hubungi aku di no 08123537408,0317328847,03170013903.Matur suwun infone mbah Budo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s