hari raya 1429H

Posted: September 21, 2008 by mbah admin in About Pare 90ers

Comments
  1. inot says:

    mbah!!…piye artikelku? kapan dimuat?..aku pengin ngerti reaksine para ibu2 parekita…sekalian parekita ben disambangi ibu2..hehehe..

  2. gatho says:

    mbah admin, ndi t-shirt parekita-ne…?! kan wis cocok, ngombene tekita, kaose parekita. di paketne opo dijipuk?! oh ya, tulung lek iso alamate rek-arek sing terdaftar ning buku tamu di sebarluasken trmask, alamt rmh, no hp, email ben iso tak-kontak sesama parekitaners be’e enek butuhe.

  3. mbelor says:

    piye ra getun pak dokter ?

  4. mbah admin says:

    ojo lali mas gatho, kejadian Pak Ketua arep ngekeki sambutan sampek perlu dikawal wong pitu !!! tapi sampe nang panggung yo ra nyuworo blas….wkkwkk wkkkk
    trus acara kotak amal keliling….jan pas tenan kok milih Plenthing kuwi, masiyo de’e kuwi kaum elite,sabane luar negeri…tapi wajahe iso melass..kathik sikile rodo dingklang bar operasi pisan…. jan manteb!! oleh pirang juta kang wingi ??
    Alhamdulillah…iso gawe nutup defisit anggaran.
    Wes..kari nunggu laporan acara iku…foto-foto, rekaman video dsb …sampai jumpa dalam acara Parekita berikutnya.

  5. gatho says:

    lho….lak etung2an maneh. btw, sedikit gmbrn reuni krg lbnya spt ini : dari target audiens sbsr 60.000 peserta dihadiri lbh dr 73.000 peserta, jd melebihi trgt, achivement 121% bo’. Didukung oleh bbrp principle top, spt PEPSICOLA, jg IMI cab Pare yaitu H Marjono motor py Bp Jirenk, warnet terbesar, termegah, termewah di pare tapi agak lola yakni Amole py Bp kenthoez, jg pop up design, ada lg painkiller disronya anak gaul erap, dll. selain itu band pamungkasnya kangen band kro trio macan. wis pokoke keren abizzz. terjd bbrp insiden kcl tp ttp trkendali berkat support dari kopassus, brimob, paskas, dan marinir dengan kekuatan 3 ssk, 2 canon water, 2 tank scorpio,dan 1 skuadron F16. pokoke rugi sampek ga teko reuni akbar parekita. Yang jls, salut dan 2 jempol bt rekan2 yg tlh menyisihkn wkt, tng,pkrn, demi terwjdnya reuni ini. bt B’door,kenthoez,chawex,lyboth,batman,mbelur,jirenk,plenthink, you’re the best man in the world of erap. kl byk kkrgan adlh wjr krn ini adlh awal, kt perbaiki lg di th2 mendtg. OK?!

  6. inot says:

    ngerti ngono lho tho…oiyo,critane reunine piye, tho? itung2 wis mbayar rongatus ewu..lek mbok critani aku ben lego..orgasme..ok.

  7. gatho says:

    yo ngono iku not, jarene si mbah “jer basuki mowo beyo” artine lek ngenekne reuni yo perlu bioyo. tapi, dokter situk iki koq yo ijer, itung-itungan, pdhl kan 2 suntikan wis susuk, opo mergakne sekolah spesialis ga entuk praktek ngono…?! wakakk…wakakk….wakakk….

  8. inot says:

    jambul!…yo,bener tho,rongatus ewu mbur entuk kacang atom sakgegem karo sprit sak gelas cilik,ngono sik join karo caweq…oalah yo..yo..melas tho,tapi rapopo kok,demi parekita bisa jaya diudara,aku iklas tho!!..hehehe..

  9. gatho says:

    ternyata tanpa kehadiran si dokter dari mejono memang sepi…., padahal untuk sekedar bisa tertawa sudah bayar rongatus ewu. Rong atus ewu Lur…?! duwit sakmono gawe mbyar kost sak ulan ning suroboyo. betul bgt pak dokter…?!

  10. inot says:

    piye rek,foto2ne reuni?kok durung ditampilno?..cepet ta,selak kebelet nich..hehehehe..

  11. Plixz&Ploxz says:

    Horee..!!!

    Mene riyoyo, aku iso muleh…!!!

  12. sino says:

    mangan kupat nang thamrin
    mohon mangap maaf lahir dan batin

  13. inot says:

    Tony Sekeluarga Mengucapkan Selamat Hari Raya IDUL FITRI 1429 H..Mohon Maaf Lahir dan Batin…”Mlaku-mlaku ning Ringinbudho,golek soto nggo tombo luwe…Wong lelaku mesti duwe duso,ning sing penting ora sakarepe dewe..hehehe..

  14. Anang Caplin says:

    Ass wr wb
    mangan Kupat Campur Mie..
    Menawi lepat….Please Forgive Me…
    Waduh…
    reuninya maju ya…
    saya masih di jateng tuh…
    sorry banget gak bisa gabung di komunitas ini…
    salam persaudaraan aja dari jauh
    buat kentus,zarju dan konco2 kabel ex smpn1 pare,sman2 pare 90 an
    wassalam

  15. sonny bdoors says:

    mangan kupat campur bakso, jangan lupa pake cabe..
    maaf lahir batin yaaaa…!!!hehehee

  16. mascha says:

    mascha dan keluarga mengucapkan Minal aidin wal faidzin; mohon maaf lahir dan bathin ….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s