fucklection

Posted: December 12, 2008 by mbah admin in Gaya hidup

Comments
  1. bdoors says:

    hahaha..iya..ya..pdhl aku ki ya ngerjain materi publikasi partai yg lg incumbent jee…rejeki partai mau, tp kl di suruh jd partisipan partai..hehehe…pikir2 dl deh..!!!

  2. duniamascha says:

    ckckck mas ceplix emang jeli dalam membaca situasi …
    yo po ra door ???
    wakakakak

  3. Plixz&Ploxz says:

    Pemilu datang lagi,
    Rusuh lagi…
    Tawuran lagi….tapi jgn skeptis dulu ya…
    Setidaknya Pemilu mendatangkan berkah bagi teman-teman “SABLON “,he..he..

  4. mbeloer says:

    lah sing gak duwe kerjoan koyok aku ngene Thus ???
    ngerjani wong ae yo… he he, tak dongak ne presiden ning ngarep luwih nggatekne nasib e Pak Dokter ben iso tambah sejahtera, dadi nang pasien ben iso rodo loman thithik

  5. inot says:

    Sakjane ngomongke politik muales pool…wis bosen karo janji-janji..durung maneh jumlah partaine sak bajek..piye arep iso kuat pemerintahe?!?..sing ono koalisi-koalisian sing ujung2e bagi-bagi jabatan dan kekuasaan..Tapi sebagai rakyat jelantah awake dewe gak usah cilik ati,mugo2 para pemimpin di buka atine karo GUSTIALLOH..diwehi petunjuk,nglindungi pemimpin sing becik lan wenehi ADZAB pemimpin sing serakah,mangan dite rakyat..

  6. kenthoes says:

    qiqiqi ..
    rakyat indonesia pas pemilu ki kayak wong nyurung montor mogok, lek gung mlaku, ngoyo, ngetokne tenogo tenanan nganti ngotot, seng penak adem lan tapi lek wis montore mlaku kari entuk asepe alias entute thok …
    yg penting pemilu jok ganggu masyarakat sing pengen nyambut gawe ae lah. Sing pesta ben pesta, seng kerjo yo panggah kerjo ..!!!

  7. mbah admin says:

    vox populi is not vox Dei ???

    mas bdorss jadi cari ilham lirik buat masuk dapur rekaman bulan depan ?
    tak sumbang piye ??? tentang politik iki ketoke rame…opo tentang setan-setanan??? horor abis !!

  8. bdoors says:

    pemilu itu pestanya legeslatif dan executive..jd bukan pestanya rakyat..rakyat hanya jadi dan tetap menjadi obyek penderita!!!di indonesia suara rakyat bukan suara Tuhan, tp suara kekuasaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s