happy new year 2009

Posted: December 31, 2008 by mbah admin in goodmorningpare

SELAMAT TAHUN BARU 2009…atas nama seluruh teman-teman dari PAREKITA kami mengucapkan banyak terima kasih kepada semua teman-teman yang sudah memberikan apresiasi yang begitu besar terhadap blog ini. semoga di tahun 2009 ini kami akan lebih banyak lagi memberikan kontribusi terhadap perkembangan kota Pare tercinta.  (sonny bdoors)

Comments
  1. Mastrip says:

    Sing penting seger waras sedoyo.
    Nyambut damele lancar.
    Ugi2 anggone ibadahe yo tambah giat.
    Cedhak marang kuoso.

    Sing durung mbayar utang ugi saget mbayar utang.

  2. gentho adine bedor's says:

    woi……pare di tinggal akeh acara je………..piye…mas.kenthus kbare……ki aku bmbang adike bedoor’s……….pare rock city pokoke………..ha…….ha……..

  3. Plixz&Ploxz says:

    engkang dereng saged mekangkang mugi2 enggal Brangkang….

    Aku Wingi gak sido melu Test Pemda thoez, berkasku nyantol nang TIKI, salah kirim, onok seng lolos ta arek2?

  4. nthoes says:

    ingkang pesenane stempel dereng dados-dados….. nggih seng sabaaaaaaar ……

    ingkang cicilane tesik kathah, mugi2 tetep lancar nyicile…

    ingkang usaha warnet … mugi2 tetep rameeee…

    ingkang makaryo manjing teng kantor2… mugi2 gajine mindak, betah lek manjing, disayang atasan lan ndang mundak pangkat ….

    tur sing penting, crew parekita saged`op ndang munggah kaji bareeeeeeeeng!!!

    …….. lek kirang ditambahi dewe ….!!!

    nb : mas ceplix…. piye ujiane pemkab …?

  5. sonnybdoors says:

    ingkang tagihane wonten pemda mboten di bayar, ngih nangis mawoooonnn…..:(( :((

  6. mbah admin says:

    Woo iyo enek sing ketinggalan :

    Ingkang dereng wonten momongan, mugi2 taun niki enggal pikantuk momongan….Amiinn
    Ingkang badhe ndamel momongan malih, mugi2 taun niki saged kasil….Amiin
    Ingkang badhe pados bojo malih, mugi2 diparingi petunjuk saking Gusti Alloh…Amin
    Ingkang…
    Ingkang…yu yu Kangkang !! (wua ha..haaa….)

  7. Plixz&Ploxz says:

    Suwun loh mbah, koyok’e dongane sampeyan iku, podho karo dongaku,sek koyoke lo tapi mbah…

  8. mbah admin says:

    Sugeng Warsa Enggal Kalih Ewu Songo….
    Mugi-mugi kanthi semangat warsa enggal menika, kito sedaya pikantuk barokah saking Ingkang Moho Kuoso..

    Ingkang sami usaha, mugi2 lancar usahane, lancar rejekine….amin
    Ingkang dereng angsal jodho, mugi2 taun niki enggal pikantuk jodho….amin
    Ingkang gajiane dereng mundhak, mugi2 taun niki wonten undak-undakan gaji lan bonus…amin
    Ingkang stress kerjoan…mugi2 enggal saged pikantuk hiburan alias “refreshing” (koyo’e iki doa’ne Mbah Admin)…..amin

  9. sonny bdoors says:

    kata mas kenthus taon baru kmrn di pare rame banget..tp sayang mas kentus gk bisa motret soalnya kena macet di tugu garuda. jd jalan2 ke parenya di batalkan…hehehe!!!

  10. danoe says:

    gimana keadaan malem taun baru di pare kmaren? wah pasti rame banget ya? happy new year…..!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s