INDOGRINDNESIA TOUR 09

Posted: June 11, 2009 by mbah admin in Music & Entertainment

hail metalheads…ini adalah liputan dari mas fahmi (everything went black) waktu acara indogrindnesia 2009 di green club & resto jakarta. bintang tamu acara kali adalah CONDEMNED (slaming brutal death) band asal California USA…KEEP FLAME OF HATE!!! (sonny bdoors)

Comments
  1. zane banter says:

    grind grind grind❤

  2. kama g pake sutra says:

    ojo dibrukne mas patung iku!!!!!!!!!!!!!!
    wah iso hestney ikungko kutho pare, iku mas sbenere du2k patung 2 anak tp enek arti liyo, sampyan eroh gak nak nek ngarepe iku enek patung mastrip sing lagi nggowo bedil??????????????
    patung 2 anak iku mas kanggo ngantisipasi patung mastrip ben gak nembak sembarangan mulane digae patung 2 anak iku coba sampyan delok patunge 2 anak iuk tulisane wes diganti ndisek tulisane g 2 anak cukup tapi ” peace (pisss)… yo mastrip jo nembak ngawur” krn seiring berjalannya waktu tulisane maleh ganti 2 anak cukup,
    lha nek dimbrukne pare lak maleh perang neh cz g enek tugu perdamaian neh.;

    wakakakakakakakak

  3. prodi says:

    baliho di sekitar area patung 2 anak cukup sangat mengganggu pemandangan..ayo di mbruk’ne….

  4. yogi says:

    allhamdulillah…

  5. arise says:

    suwun pak pangertene…spurane nek gae gak enake ati…

    • ridho says:

      oke mas aris…bnr mas
      aku metal iyo,punk yo iyo hahaha
      golek duit yo mendingan hahahaha
      gak usum perang2an

      keep metal
      ):

  6. kama g pke sutra says:

    oyi………………, dok. aku tak yo melu awakmu do’a ben acarane sukses tapi dirimu jo lali upload fotone acara nak perlu video ne, gimana, pasti sanggup donk!!!!!!!!!!!!!!!
    semamat aelah + do’a ko nggonku

  7. fahmi says:

    aammmiin…aammiinn…doakan suksess…

  8. zane says:

    maaf kLo ngomong gni…
    ini kan juga buat kemajuan musik2 di pare…
    piss buat smua…
    wassalam….

  9. zane says:

    seng penting mangan wae lo…
    pokok e acarane sukses…
    arek2 kan yo seneng,,seng tuwo ndukung wae..
    seng enom mendominasi…
    sukses buat acara pare…

    “cheers”❤

  10. arise says:

    duniamascha : @aris : mohon sampeyan ngurmati warga parekita lainnya …. lak emang gak setuju/sentimen ambek bedoor, sampeyan ngimel via imel pribadi, ga sah misuh2 nduk kene. jan gak sopan tenan.suwun sing akeh. <====oyi sam…spurane sing uakeh…iku salah pengarten sam…aku ra duwe niat aneh2..opo maneh ngelok2no konco…spuuuuuuuuurraneeeeee…
    @manghe :aris iku ketok e gak nesu …
    cuman memang gaya bahasane ngono kui… <===iku lho bapak'e siji iki yo itreng…spurane nek aku gae gak enak'e atine wong2 kuabeh….tnan aku gak duwe niat aneh2…:D

  11. arisegendengtapimanis says:

    @duniamascha :@pak enthus : si aris iku wong pare, tau nang warnetmu. koment terakhir jam 10.51 PM mambengi (tp gak tak approve – omongane ra ilok jan) . lak sempet eling2in sing nang warnet.
    IP address -ne sak segment karo sing dienggo manghe …. cuman bedo ongko mburi.
    malah koment sing ndisik2 podho persis IP address-e karo sing dienggo karo wong2 sing tau koment lewat warnet-muurmati

    @aris : mohon sampeyan ngurmati warga parekita lainnya …. lak emang gak setuju/sentimen ambek bedoor, sampeyan ngimel via imel pribadi, ga sah misuh2 nduk kene. jan gak sopan tenan.

    suwun sing akeh.<===oyi2 pak…spurane sing akeh..wong iku jane yo cmn mbalesi komene bambang gentho…bener kn nek arek iku adik'e kang bedor?
    lha sing mburi2ne iku …kabeh arek sing tko nang acara biyen…pasti ngerti opo sing tak omongno…tp yo iku…sory..kang bedor kn emank pas gak tko…dadine yo salah paham…sory kang..kuabeh ae..suwun sadurunge..

    aris iku ketok e gak nesu …
    cuman memang gaya bahasane ngono kui… <===lha iku…bapak'e iki ae yo itreng…sory2 pak…spurane kabeh nek gae gak enak'e ati…aku gak onok niatan gae rusuh kok..:D spurane ae nang kuabeh2e…\m/

  12. arisegendengtapimanis says:

    @duniamascha :@pak enthus : si aris iku wong pare, tau nang warnetmu. koment terakhir jam 10.51 PM mambengi (tp gak tak approve – omongane ra ilok jan) . lak sempet eling2in sing nang warnet.
    IP address -ne sak segment karo sing dienggo manghe …. cuman bedo ongko mburi.
    malah koment sing ndisik2 podho persis IP address-e karo sing dienggo karo wong2 sing tau koment lewat warnet-muurmati

    @aris : mohon sampeyan ngurmati warga parekita lainnya …. lak emang gak setuju/sentimen ambek bedoor, sampeyan ngimel via imel pribadi, ga sah misuh2 nduk kene. jan gak sopan tenan.

    suwun sing akeh.<===oyi2 pak…spurane sing akeh..wong iku jane yo cmn mbalesi komene bambang gentho…bener kn nek arek iku adik'e kang bedor?
    lha sing mburi2ne iku …kabeh arek sing tko nang acara biyen…pasti ngerti opo sing tak omongno…tp yo iku…sory..kang bedor kn emank pas gak tko…dadine yo salah paham…sory kang..kuabeh ae..suwun sadurunge..

    aris iku ketok e gak nesu …
    cuman memang gaya bahasane ngono kui… <===lha iku…bapak'e iki ae yo itreng…sory2 pak…spurane kabeh nek gae gak enak'e ati…aku gak onok niatan gae rusuh kok..:D

  13. arisegendengtapimanis says:

    wah..wah..kok dadi ngene…salah paham dirimu sam..
    aku ra onok maksud gae rusuh..ngene lho..sing tak maksudno adike ngewangi iku..bambang kn melu komen..bambang iku adikmu kn?lha sing tak maksud sing nesu di uncalno nang kolam iku…wah pye yo?dirimu kn gak hadir nang acara kae..makane sory nek dirimu nesu..kae arek2 mari acara kabeh diuncalno nang kolam..ben adem pikirane..huakakkak
    dadi yo gak onok geger2an..dirimu,aku wes podo tuek’e..gae opo tukaran?lha ngko sing enom py?nek sing tuwo gegeran?westalah..piss ae…oyi sam?sory nek gae gak enake atimu,..gak onok niat gae rusuh..wong aku yo wong pare..opo enake ngrusuhi nggon2e dewe…piss…\m/
    ktemuan nang acara yo?ben ra onok salah paham maneh…aku wis itreng nek dirimu gak enak ati..oyi?
    pokok’e piss ae lah..en metal always geetooo…

    • mbah admin says:

      Gini teman2…masalah salah paham antara mas Aris dan Mas Bdoors cukup berhenti sampai di sini saja. Gak usah ditambah-tambahi lagi….

      Mas Aris yo wis klarifikasi…ayo mas Bdoor yo dimengerteni lah si Aris iki…

      Kabeh yo cah Pare,podo seneng musik…ayo sing rukun yo cah…!

      • kama g pke sutra says:

        injeh mbah leres kandane njenengan, mugi2 mboten wonten udur2n meleh, amiiiiiiiiiiiiin.

  14. Kiroen says:

    wADOOOOOOOhhhhhh …..anak pare Emank ngak enk mati ne…..heBat2 Brotherr….
    FahMi….LanJjut kan PerJuaNG an MU Brotherr..he..he..

  15. fahmi says:

    hhhmmm…lebih baik konsen ama acara besok aja yah..ehhee…

    “HERO OF THE DAY”
    feat :
    CLIMAXETH
    EVERYTHING WENT BLACK
    DEMENTED HEART
    GARIS KERAS
    KILLAFORNIA
    SLOKAN etc….

    Live at: CAFE BRAMASTA

    Doakan ya mas..mas sekalian semoga acaranya lancar dan sukses aminnn..^_^

    \m/

  16. kenthus says:

    whalaaah …
    kok jadi tewuuur ..
    nih blog bwat bikin kota pare rame pak musik-musik`ane, nih soal “miss”dlam kalimat wae ..
    tak pikir wes lah jon …!!
    rak sah aneh-aneh… pak ther wi yo kleru …sing bener gak suntik pakde ….seng bener ki “yo podho nyuntiiiiik ” …wakakakakak

    sing penting wakakakakakak

    • duniamascha says:

      @pak enthus : si aris iku wong pare, tau nang warnetmu. koment terakhir jam 10.51 PM mambengi (tp gak tak approve – omongane ra ilok jan) . lak sempet eling2in sing nang warnet.
      IP address -ne sak segment karo sing dienggo manghe …. cuman bedo ongko mburi.
      malah koment sing ndisik2 podho persis IP address-e karo sing dienggo karo wong2 sing tau koment lewat warnet-muurmati

      @aris : mohon sampeyan ngurmati warga parekita lainnya …. lak emang gak setuju/sentimen ambek bedoor, sampeyan ngimel via imel pribadi, ga sah misuh2 nduk kene. jan gak sopan tenan.

      suwun sing akeh.

      • mbah admin says:

        iya..semua comment yg “kotor” sdh di-delete.
        Tolong buat rekan semuanya : Jgn gunakan Parekita utk ngomong yg “kotor” dan yg memancing perselisihan di antara kita dewe.
        Suwun…

      • ,emthus says:

        whalah … yah mono yo karo disko wex…
        wee-wes … jan kok cah-cah ki rak masuk akal blas …
        lek ngono bener pak nos … do suntik aeeee…!!
        mestinya misi blog+web kita utk kemajuan kota pare, khususnya bidang musik dan komunitasnya … nyapoooo sampek kedaden ko ngene ki …!!!

  17. manghe says:

    yo ben… ngono malah gayeng…..
    blog e ben gak sepi….
    sambil melatih..kedewasaan arek2 pare….

  18. manghe says:

    aris iku ketok e gak nesu …
    cuman memang gaya bahasane ngono kui…

  19. sony qither says:

    ….gek ndang podo suntik….men sehat….!!!!

  20. fakih says:

    aforisma iku opo mas? mbok yo aku di kuliahi?

  21. manghe says:

    tapi lek lanang luwih enak dadi pemuja berhalawati…
    karuan sing dipuja wedok…. hahahahah……..

  22. inot says:

    Beda pendapat gak masalah…tapi ojo sampek dadi lan gegere…gak ada untungnya,wis podo tuweke…saiki kabeh saling suport ae…aku pesen acara besuk ojo di nodai dengan hal2 yang berbau kebencian…kabeh iki podo dulure..ingat..”keberhasilan seseorang ditentukan oleh pola pikir dan kedewasaan cara memandang seseorang terhadap suatu masalah.”…jadi saya rasa bukan tempatnya lagi untuk terjadi permusuhan diantara temen2 parekita..OK..peace for all..

  23. genthorajapentong says:

    jarene pengamat musik kmbek plesetan kata ngono ae wes nesu………

    • sonny bdoors says:

      la iyo tho…la kok mutung to mas aris..???koncomu to tho aris ki..???..yo ojo purik ngono kwi..biasa ae, wong kabeh ki dulur.
      ngene lo mas aris…arek2 parekita ki wis berusaha sekuat daya dan upaya buat memajukan musik pare yg sdh lama mati suri…kita mulai lg dari nol, bedanya kl dulu kita2 ini yo maen musik, la sekarang arek2 parekita ki menjadi “penjebar semangat” arek2 band2an ning pare. soale aku karo arek2 ki sekarang sdh punya tanggung jawab sosial di luar band2an. sekarang, arek2 parekita pengen liat arek2 band2an ning pare tambah maju, tambah enak..soale skrng smua fasilitas sdh ada dan lengkap..beda dgn jaman kita dulu yg serba susah kl pas mau ngeband..begini loh, intine mari kita saling support..jgn pernah menghakimi soal selera musik..kl ada yg suka metal ya di dukung, kl ada yg suka jazz ya di dukung, kl ada yg suka blues ya di dukung..kl semua teman2 band2an di pare sdh bisa saling mengapresiasi satu dgn yg lainnya…ya tentu akan sangat mudah bagi teman2 band2an di pare untuk mengadakan sebuah event..ingat mas aris, pare tu kota kecil, istilae, aku kentut wae pasti kabeh sak pare weruh..jd, mari kita saling support dan saling mengapresiasi semua jenis musik..jgn membenci sesuatu ato seseorang, justru yang di benci itulah yg akan selalu menghantui pikiran kita…sperti judul lagu “benci tapi rindu”…hehehehehe

  24. genthorajapentong says:

    walahwalah

  25. arisegendengtapimanis says:

    yowes..ancen aku ra itreng aforisma…sing penting makaryo ae wes..karepmu bah pemuja opo ae manuk thoooottttttt
    metal ae wesssss

  26. mbeloer says:

    biyuh mas aris sing tetep manis ojo kereng2 to, ngko manise ilang lho …. ra jamane kereng2 an iki mas ! tapi sampeyan dewe kan pengen sing manis2 ae to….

  27. arisegendengtapitetepmanis says:

    mosok pemuja berhala????
    ngenyekmu lek…pemuja DUIT ae karuan menisan….
    huekekkekkekek…nek ngarani pemuja berhala yo dirimu iku biyen termasuk kn?malah nganti saiki…cm ae kalah saingan kro menungso2 pare..NGAKU!!!!!
    westalah..tunjukkan tajimu nang acarae arek2 nek sido…brutal ndi ngono ae lak penak..ora usah eyel2an…podo tuwek’e…:D

    • sonny bdoors says:

      @arisegendeng: tidak ada maksud dari saya untuk “ngenyek”..itu adalah sebuah aforisma ttng musik metal dan turunannya, banyak sekali aforisma atau istilah-istilah yg di gunakan dalam menggambarkan musik2 metal..misalnya, kl kita mendengar geubukan drumnernya slayer, banyak kata atau istilah yang bisa kita diskripsikan, misal “sound drum dari drummer slayer sangat “purba”sekali”. kata “purba” apakah sll mengidentikan dengan sesuatu yg jelek rupa? atau manusia setengah kera?…ya tentu tidak, kata “purba” di sini dapat diartikan dengan sesuatu yg lawas, ttng sebuah sound yg sdh jarang lagi terdengar…begitu juga dengan kata “pemuja berhala” itu jg mendiskripsikan banyak hal. kalau kita lihat, bagaimana para metalheads itu headbang, moshing, atau pogo, gerakan mereka mirip dgn gerakan para pemuja berhala jaman batu. jadi itu istilah yg sangat umum digunakan…memang dasarnya anda saja yg tidak bgt membuka diri terhadap segala bentuk informasi. dan soal brutal dan tidak brutal, menurut saya tidak ada ukurannya…bagaimana anda mengukur sebuah musik itu brutal atau tidak brutal…apa dari seberapa cepat anda “nggraji” senar gitar anda? atau apa?
      bukalah pikiran anda mas ariesgendeng, jangan suka mendikotomikan selera musik seseorang…sekali lagi mas ariesgendeng, saya tidak “ngenyek”…itu hanya sebuah aforisma…(atau jangan2 anda tidak tahu apa itu aforisma)…:D

      • mbah admin says:

        @arisegendeng dan mas bdoors : piss…lebih metal lebih baik, daripada nggak metal sama sekali…

    • duniamascha says:

      yo yo yo ma men …. wols meeen …
      lha ngene iki jenenge sing salah kaprah …
      gak’e awak kate mbelo bdoor pak … cuman lak bdoor mek ngomong ‘acarane para pemuja berhala berkumpul lagi’ trus pak arisegendeng emosi ..iku mesti emosi-ne bertendensi (dudu suicidal tendencies kekekek … kenal grup iki pora ?)
      lha lak sampeyan kenal bdoor mestine yo ngerti piye jahilliyahe bdoor ndisik … yo gak door …
      mestine sampeyan yo ngerti bosone arek2 pare …
      rasah eker2an … rasah rebutan balung (maksute ???) …
      parekita hadir untuk kebersamaan … ra dinggo golek duit po cakar2an mbek konco dewek …

      piss ma men …

      • kenthoes says:

        wes…. para pemuja berhala…. kabeh pokok`e ngumpul wae nek acarane cah-cah ….
        nek pancen metal … yo mesti “pemuja berhala” to (tnd kutip, tp nek muslim yo nek mejid, sing kresten yo nek grejo … sing pemabok … mbengi yo mendem).. “pemuja berhala” ki musike METAL pak … dadi antrah musik metal ki musik “pemuja berhala” (tempo cepet, vokal growl, gitar distorsi)..tapi aku kok seneng dan byk sing seneng dan itu ndak jelek (walo gak semua bagus) …. seng penting …HIDUP METAL …..HIDUP PAREKITA…!!!

      • kama g pke sutra says:

        ra bedo adoh karo moco sms, kadang yo salah ngartekne, nak kne g enek sing disalahne g enk sing dibenerne, ben gak dadi dowo urusane, kbeh konco kabeh dulur, ayo podo sing rukun.
        parekita dibikin untuk tujuan kebaikan bukan untuk keburukan ato sebuah kesalahankan, ayo podo gandengan trus piye carane amrih parekita maju bahkan bukan hanya di dunia musik sja tp jg di semua lini, apa yg pernah jd kjayaan kota pare kita hidupkan lagi, sok emben riyoyo yo ayo silaturahmi(halal bi halal) ben padang dalane, bner jare mas kenthoes ki mek salah paham bner jg jare mas bedor ayo saling support bner juga jare pa’e abhiel rausah eyel2an kabeh wes tuex, tapi pak nek acara UG berisik ulan juli aku lak yo g iso ndelok ne cz aku balek kandang lagek agt, tp iyolah aku njalok foto2ne ae di upload penting acarane sukses.
        sugeng sonten

  28. arifin.yeahyeah says:

    berisik dan ngga akan terusik .

  29. kenthoes says:

    kita tunggu acara bulan juli ya …
    metal-metal`an pare bakal berisik lagi ..!!!

  30. Deni_borin says:

    mantap!
    salam kenal.. numpang lewat🙂

  31. arifin yeah yeah says:

    pare dari dulu udah berisik mas…,sampeyan ae sing gak tau bali nyang pare hehehe

  32. sonny bdoors says:

    kapan2 bikin acara UG “PAREBERISIK”…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s