Hero of The Day

Posted: July 10, 2009 by mbah admin in soundofhope

info: BERITA LELAYU

Comments
  1. manghe says:

    mana liputan hero of the day… kok gak muncul2….??!!

  2. zanebanter says:

    ayo ayo ayo…
    ayoooooooooo…
    underground pare uurrriiiiiipppp
    gustapho..wes sembuh..

  3. prodi says:

    wes to..panggah enek…
    underground pare gak bakal matek….
    paling banter paling yo opname

  4. zanebanter says:

    underground pare uriiiiiiipppp

  5. fahmi says:

    kurang seminggu iki acarane..wahahaha…AYO!!..SEMANGAT!!…SEMANGAT!!!…ngelu ndasee!!!..hahahha….

  6. fahmi says:

    yeahh…he’eh setuju…seuju…ayo..ayo…nggawe setudio…wes pare sangar tenan ki ngko….

  7. yogi says:

    ayo,,,,
    studio amoLe 3….
    Lanjut gan….šŸ˜€

  8. kama g pke sutra says:

    pak thoes, sampyan tau ndelok film amerika sing critane enek pertandingan football po duk? biasane iku kan enek maskot acarane trus ki misal jambret tukang parkire smpyan kae ijek gak? nak ijek arek iku dipaca’i sing sangar trus dige maskote parextremetal ne pye?
    tapi mbret ki mek guyon jo nesu lho, sumprit guyon!!!!!!!!!!!!

  9. kenthoes amole says:

    wah do dewasa tenan ki cah-cah (wi rak mergo kakean nonton pelm dewasa to …? wakakakak) . Wi tenan kok… agar bisa diterima masyarakat dlm arti khusus para pemilik studio, cah2 UG mesti bisa buktiin, bahwa kita neh metal tapi sopan (enek stiker “bebas tapi sopan” to) dadi studio2 malih percoyo alate bakal aman walo cah2 UG yg make … mungkin event bsk tgl 2/8/`09 jadi media kepercayaan para pemilik studio sama cah2 UG. Jadi smoga acara besok metal total tapi aman dan sukses….
    viva parekita, viva parextremetal, … viva amole….(qiqiqi rak nyambung)

    • kama g pke sutra says:

      iyo om tanpo enek masalah uwong g bakal maju g bakal dewasa, nak ngene kabahekan do iso miker bareng2 ge mecahne masalah, iso tukar pendapat pokok g tukar pacar po bojoae, arek2 dwe ikukan yo cangkru’e nggone sampyana dadi nak enek sing ndiablek koyok jambret ngino iku sampyan jiewerae.
      lha nek nak pare sring enek acara music otomatis arek2 maleh sring latihan tp g enek studio sing oleh dige latihan arek2, nak sampyan ngedegne amole 3 tp iku isine studio musik ne pye? lumayankan pak buka usaha skalian nulong arek2?
      yo po duk dok????????????????

  10. fahmi says:

    “help me?” nyapo kwe dim dimass…kedelep to?hahahahaa…
    keprofesionalan harus itu..bukan sok nggaya,sok metal atou sok ngerti tapi lebih ke pembuktian kalo kita itu benar2 ada!!!!…jadi kita harus kerja keras agar mereka2 yg masih memparadigmakan kita sebagai destroyer agar membukakan mata lebar2 kalo perlu butuh beribu-ribu mata untuk meyakinkan kita…

    SEMANGAT!!!…SEMANGAT!!!

  11. dims says:

    Help me……

  12. kama g pake sutra says:

    ya klo latihan trus banyak alat yg rusak wajar trus klo studio pda g mau ditempatin. tp klo da krusakan biasanya dr pihak ngasih studio minta ganti rugikan? eh tp klo rusaknya tiap da anak latihan mumet juga ndase!!!!.
    omongane sampyan bener om harus da tanggung jawab aku jg stuju karo todok, ya om sampyan jelase sbgai senior pastinya nggak beda2in genre musike arek2 ya smpyan ngwei wejangan arek2 karo ngewangi arek2 ngrayu studio pare ben oleh dige latihan arek2 nak arek2 maju kan yo kita2 juga yang bangga, oyi po duk om?

  13. fahmi says:

    hhmm…masuk juga idenya…ok…tapi kita buat undangan aja,ngumpulin di mana gitu…ama kita tunjukin demo2..di rungokne bareng2…
    aku kemaren mampir di salah satu studio…kata pemilik studio” yo wes gak po2 sak jane kalo yang main tu memang nak2 uda agak senior”…

    naa..berarti bisa di ambil kesimpulan..sebenarnya kita yang salah..kita perlu berkaca..kedewassan kita mungkin yg perlu di benahi,bagaimana caranya agar kita nggak di remehin sama mereka..jadi jangan di tunjukin sisi kebebasan dalm gaya hidup tok!!!..sikap itu perlu…tingkah laku ben awa’e dewe profesional tu gimana?..ojo mung guyoooonn..tok!!…macak iku yo perlu,sepele tapi kesan pertama orang melihat tu yg di nilai…ya sewajarnya anak2 METAL tu gimana…mosok aku perlu marahi?hehehee….

    ojo di padakne wong luar…lha orang sana dandan metal ato nggak dandan metal tetep sangar!!!…lha kita?hahhaa…capek dehh…
    trus cara main juga,perfomance,tingkah laku di studio,..yaa..idealis perlu tapi kan liat situasi sekitar…betul kan?..(ya meski kemampuan skill saya minim)

    ok kualitas music kita kataknlah keren/sangar/maju!!..keren2..tapi kalo orang melihat tingkah laku/style kita ternyata minim?…mana orang percaya kalo kualitas music kita memang benar2 berkualitas!!!..(itu sebelum mendengarkan demo kita)

    menurutku kita perlu koreksi dulu deh ok brad!!!!

    SEMANGAT!!!..MAJU TERUS PAREXTREMETAL!!!!…\m/ \m/ \m/

    • sonny bdoors says:

      masalah sebenarnya ki ngene looo…(tp ojo enek sing nesu lo yaaa….)kenapa studio2 musik itu rata2 tidak mau nrima anak2 UG?karena alat2 studione sering rusak kl di pake anak2 UG latihan…jd, kl temen2 UG mau di trima latihan di studio lainnya yaaa hrs punya rasa memiliki terhadap alat2 yg dipakai di studio. jd jgn asal banter aja maine..ngene lohhh, kl latihan di studio ki anggepen alat2 yg di pakai tu punya kita sendiri, jd kita hrs menjaga bgmn agar alat2 itu awet dan bisa sering2 digunakan…jgn pernah merasa bahwa alat2 di studio itu bukan milik kita trus main sikat dan hajar saja…yooo mesake sing duwe studione rek..rek..modale durung mbalik alate wis rusak kabeh…jd betul jare mas fahmi, mari kita berkaca dulu…apakah kita sdh bertanggung jawab dgn cara bermusik kita…

  14. kama g pke sutra says:

    lha jane opo to masalae ngantek studio do ditulisi “NO UNDERGROUND”, nak gak salah taon 2004/2005 an tau enek selebaran turut ndi2 sing tulisane katakan fuck untuk studio yg ada tulisan NO UNDERGROUND,,,
    aku lali sing nggae selebaran tp iku aku moco nak mading sekolah,,,
    pye dok nak umpamane arek pas acara nak bramasta sesok awakmu ngundang pemilik studio sing enek nak pare trus dijak lungguh bareng diomomngne apik2, ben arek2 ug dwe iso latihan g usah adoh2 nak kediri, bukane aku sok keminter yo gak mek aku usul,,,
    jare mas bedors kae ayo sesama wong pare sing berkecimpung didunia musik iso saling mendukung,,,ayo mlaku bareng,, spo eroh gelem dok,,, mosok nak awakmu ngajak wong2 studio lungguh ngomomngne iku wong tuek2(senior) gak gelem ngewangi awakmu, aku yakin gelem wong tuek2,

    • yo666i says:

      aq jek nduwe pamfLet’e kui mas…
      pas kae 2004an kyk’e…
      jek sering2e enenk event nek kosgoro karo sanggar budaya pare…
      aq setuju mas…

  15. yo666i says:

    ayo dong bapak2…
    tLongin qta dsni..
    studione mas yusak jek iso gak yo kira2???

  16. kenthoes says:

    bener pak nos ki …
    paling dana kampanyene pak SBY sek turah …. bokmenowo iso nggawekne studio …..

  17. fahmi says:

    hhmmm..perlu waktu yg lama ini..wwaahh….latianemaleh ngungsi di kediri…
    aaddu…halo…halo..siapa yg berniat membuat STUDIO METAL…kita dehidrasi di sini…selamatkan kami!!!…

  18. soniqither says:

    ……..semoga pak SBY mendengarkan keluhannya mas fahmi…..ben digawek ne studio kusus extreem metal……sing gede..

    • sonny bdoors says:

      jane kl ada niat pasti ada jalan…kan arek2 band2an saiki akeh sing dwe alat dewe2…opok’o kok gk bikin studio nang garasi ae..bikin iuran bulanan perorang 10.000 ato 15ribu sebulan kl dikalikan 100 orang sebulan sdh terkumpul uang 1jt -1,5jt…genep setahun sdh bisa beli sound, walaupun msh ala kadarnya…gimana???

  19. fahmi says:

    hehhehehe…ok..ok..thankzzz..

  20. zane banter says:

    okeoke..amiiiiiinnnnnnnnnnā¤

  21. fahmi says:

    MOHON DO’A RESTUNYA buat teman2 PARE KITA semua…!!!

    • sonny bdoors says:

      hayah….koyok arep mantenan wae kwe ki mi….tenang mi, stock doa masih banyak nih…!!!:)

      • kama g pake sutra says:

        bener om, koyok arep mantenanae, tapi yo gak salah todok njaluk do,a karo wong2 bolak balik ben wong2 ora lali ndongakne, sing lali ben kelingan nak mau lali arep ndongakne todok. sukses rek

  22. fahmi says:

    Doain temen2..semoga sukses acaranya okay!!!!!..aammiinn…….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s