selamat idul fitri 1431H

Posted: September 8, 2010 by mbah admin in About Pare 90ers

Comments
  1. agus says:

    Alhamdullilah akhirnya ketemu juga dgn warga pare…kenalno dhulur aq yo wong pare…lebih tepate wong siman-kepung (masih 15 km dari pare) hehehe wong ndheso ngakune wong pare …πŸ™‚
    Aq tinggal ndek soeroboyo lek moleh nang siman pastine saat riyoyo..πŸ™‚
    yowes dhulur, suwun lan sepurane sing akeh…
    tolong mampir2 yo dhulur nang blogku blogkenangan masalalu.blogspot.com
    suwun

    • sonny bdoors says:

      salam kenal mas agus….info saja, parekita bulan oktober nerbitkan majalah, konco2ne di aturaken tumbas ngihπŸ˜€ …hargane murah kok, mung 17.500….full colorπŸ˜€

  2. kenthoes says:

    wes meh entek riyoyone, tapi sik kupatan … wes seporane.. sedoyo kalepatan ..!!!

  3. mbeloer says:

    ngaputen sing khathah nggih konco2 sedoyo

  4. sonny bdoors says:

    maaf lahir batin yo reek..sepurane sing akeh

  5. arifinyeahyeah says:

    Riyaya gag nggoreng kopi, Ngadhep meja gag anak jajane, Jaka cilik wani rabi, Ditarik blanja kumat…mengine
    mohon maaf lair dan bathin.

  6. ciput says:

    mohon maap lahir batin mbah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s